Het komt eigenlijk niet voor dat we een serie halverwege afbreken. Zelfs Daredevil heb ik uitgezeten! Komt door de geweldige rol van Vincent D’Onofrio als Kingpin. Maar de serie zelf was … minder. Ik begon optimistisch aan Veronica Mars: alles leek te wijzen op een serie die helemaal voor mij was. Maar geen enkele aflevering pakte me. Dus na een paar afleveringen gaf ik het op. Ik kijk dan liever naar iets waar ik blij van word op vrijdag. Dat is gelukt.

De week begint prima met The Wire, een misdaadserie met een laagje humor. Wel heel veel personages die je maar uit elkaar moet zien te houden. Maar je komt er langzaam in. En dan hebben we op dinsdag óók een soort van misdaadserie, want er komt een moord in voor. Twin Peaks heb ik af en toe gezien, maar nooit echt gevolgd. Dat is natuurlijk wel beter, met deze doorlopende serie. En vrijdag is nu voor The Artful Dodger. De eerste 10 minuten grepen me meteen. Heerlijk om het weekend mee te beginnen!

Maandag: The Wire – HBO Max

Dinsdag: Twin Peaks – Skyshowtime

Woensdag: The Blacklist – Netflix

Donderdag: Welcome to WrexhamDisney+

Vrijdag: The Artful Dodger – Disney+

Zaterdag: Buck Rogers in the 25th century – Skyshowtime

Zondag: Perception – Disney+

Er is een reden dat we op maandag graag naar kwalitatief goede series kijken. Maandag is al zo’n lastige eerste dag na het weekend! Weten dat je ’s avonds mag neerploffen op de bank en even een andere wereld binnenstapt geeft ons iets om naar vooruit te kijken. The Wire gaat over de criminele wereld in Baltimore in the VS. Er zijn grote verhaallijnen, maar net zo spannend zijn de kleine dingetjes die gebeuren. Een hele goede cast met acteurs maakt dat dit een feest is om te zien, ondanks de dramatische en soms harde gebeurtenissen.

We zijn nog niet door Cheers heen! En ook de andere series zijn zo lang dat we nog steeds dezelfde series kijken tussendoor. Alleen Rick & Morty is erbij gekomen. We waren even de weg kwijt waar we gebleven waren, maar dat is met deze krankzinnig drukke serie ook niet verbazingwekkend. Heerlijk om naar te kijken!

  • Cheersde boxset (en Frasier ook)
  • Bob’s BurgersDisney+
  • Perfect Strangersop disc seizoen 4
  • Murder, She WroteSkyShowtime
  • Home ImprovementDisney+
  • Rick & MortyHBOMax

Ik ben erg onder de indruk van de trailer van Avatar: The Last Airbender. Die staat dan ook hoog op de nominatie voor de zaterdagochtend! En gek genoeg wil ik Echo zien, weer vanwege Kingpin. Ik kan toch niet voor de slechterik zijn? Ja dus. Van het spel Fallout wordt een live-action serie gemaakt en ook die trailer zag er leuk uit. Genoeg weer om op de lijst te zetten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *