Hoera! We hebben Fargo teruggevonden. Oh nee. De tv serie zit nu achter een extra betaalmuur bij Prime Video. Gelukkig hebben we een hele goeie serie voor onze maandagavonden gevonden die gewoon in een standaardpakket zit via een andere streamingservice. Ik liep er eerst niet zo erg warm voor, maar sinds een scene waarin de enige tekst een vloekwoord was, wat herhaald werd, ben ik om. Goeie serie.

The Wire is een op het eerste gezicht harde tv serie over politie, criminelen en politieke narigheid. Maar er zit dus soms wel wat grappigs in verborgen. Only Murders is juist grappig, met toevallig een moord in elk seizoen. Helemaal nieuw is Veronica Mars, een high school drama met een moord. Gelukkig is zaterdag compleet luchtig, met een ouderwetse science fiction serie.

Maandag: The Wire – HBO Max

Dinsdag: Only Murders in the BuildingDisney+

Woensdag: The Blacklist – Netflix

Donderdag: Welcome to WrexhamDisney+

Vrijdag: Veronic Mars – Prime Video

Zaterdag: Buck Rogers in the 25th Century – SkyShowtime

Zondag: Perception – Disney+

Buck Rogers is een NASA piloot/astronaut die in de ruimte bevriest en 500 jaar later ontdooit op aarde terugkomt. Ja. De serie is van dezelfde hand als de oude Battlestar Galactica en dat zie je terug in de props die gebruikt worden. De afleveringen zijn simpel, de stunts zijn lachwekkend en eigenlijk zou je het wel een B-serie mogen noemen. En toch is het best wel fijn om op zaterdagavond zo’n lekker nietszeggend niemendalletje uit je jeugd nog eens te zien.

Omdat Frasier één van onze favo-sitcoms is (de oude), hebben we nu ook ruimte gemaakt voor Cheers. Dit is de serie waar Frasier voor het eerst op komt draven. In de ochtend kijken we vaak naar Home Improvement, ook al zo’n nostalgische serie uit de jaren 90. En we hebben Disenchantment toegevoegd aan de zaterdagochtend. Een heerlijke maffe serie over een prinses in een sprookjesland. Maar dan anders.

  • Cheersde boxset (en Frasier ook)
  • Perfect Strangersop disc seizoen 3
  • Murder, She WroteSkyShowtime
  • Home ImprovementDisney+
  • DisenchantmentNetflix

De series waar ik met smart op wacht (of waar ik nog even tijd voor moet maken) zijn Lawmen: Bass Reeves en The Artful Dodger. Bass Reeves is een regelrechte western serie waar ik nu één aflevering van gezien heb. En The Artful Dodger is een personage uit een Dickens boek (Oliver Twist). Maar ik kan ook niet wachten op de nieuwe Masters of the Universe. En Doctor Who komt op Disney, alleen nog niet de oude seizoenen. Dus eigenlijk moet ik nog even wachten dan.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *