Mag ik me er na de kerstdagen even makkelijk vanaf maken? Hierbij de trailers op Youtube van de films waar ik naar uit kijk in 2024. Wat gaat de tijd toch hard!

Oh, boeken!

Dune: Part Two – Na het fantastische deel 1 Dune, nu het afsluitende deel. Én de optie dat deel 3 (Dune Messiah) misschien ook verfilmd gaat worden! Als boekfan kan ik niet wachten.

American Fiction – Over boeken gesproken … Een leuke film over een schrijver die zich in ee stereotype gevangen voelt, maar er dan ook maar mooi gebruik van maakt.

The Color Purple – Een musical naar de film, gebaseerd op het boek van Alice Walker. Je blijft toch terugkeren naar goede schrijvers als je een goed verhaal wilt, toch?

En, actie!

Deadpool 3 – De enige romcom die ik echt wil zien is een actiefilm, met een superheld. Sue me. Oh, en er is nog geen trailer.

Joker: Folie à Deux – Ook alweer, helaas nog geen trailer.

Argylle – eh … Ik weet het niet 100%. Maar Sam Rockwell, Brian Cranston én Bryce Dalles Howard in een film, hoe kun je dat up-fucken. Over een schrijfster die in één van haar eigen plots verzeild lijkt te zijn.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *