AARGHH! Ineens verdween Fargo van Prime Video. Dat was onze maandagavondserie.Maar net nadat we de eerste aflevering van seizoen twee hadden gezien – met Ted Danson (The Good Place, Cheers) werd de serie verwijderd. Dus nu twijfelen we of we de serie alsnog in boxset moeten aanschaffen of niet. De serie loopt nog, dus dan zouden we alleen het 2de seizoen kopen, en is dat het waard? Ehm. Nee. Of toch? Ik weet het niet. Wat kijken we dan in december?

TV Schema December

Maandagavond kijken we dus een ‘kwaliteits-serie’, een grote meeslepende productie die boven het gemiddelde uitstijgt. We zijn er nog niet helemaal uit, maar twee kandidaten zijn The Soprano’s en Succession. Welke van de twee het wordt, beslissen we … vandaag, dus. Als we er niet uitkomen, is de tijdelijke oplossing dat we twee afleveringen van Welcome to Wrexham kijken. Puur omdat dit een langlopende docu-serie is en we op donderdag ook eigenlijk snel weer een andere documentaire serie of film willen zien.

Maandag: open ruimte! Misschien The Soprano’s? – HBO Max

Dinsdag: Only Murders in the BuildingDisney+

Woensdag: The Blacklist – Netflix

Donderdag: Welcome to WrexhamDisney+

Vrijdag: Daredevil – Disney+

Zaterdag: Star Trek: The Next Generation – Skyshowtime/Netflix

Zondag: Perception – Disney+

Uitgelicht: Star Trek TNG

Als Star Trek fans kijken we vaak een serie opnieuw. TNG kijken we nu voor de 4de keer samen. Deze serie, die met Picard, Data en de rest, is op dit moment dan ook onze favoriete ST serie. Als we straks Deep Space 9 kijken, is DS9 onze favoriet. (Stiekem is DS9 mijn persoonlijke favo, tenzij het ST Strange New Worlds is. Kijk, ik kan nu al niet kiezen.)

Wat we verder nog kijken, naast onze vaste avond-series, is lekker ouderwets. En nu is Buck Rogers ook nog eens beschikbaar via SkyShowtime. Helemaal fijn.

Sitcoms:

  • Cheersde boxset (en Frasier ook)
  • Perfect Strangersop disc seizoen 3
  • The Golden GirlsDisney+
  • Home ImprovementDisney+

Detective: Murder, She WroteSkyShowtime

Cartoon: Solar OppositesDisney+ en Bob’s BurgersDisney+


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *