Tot nu toe lukte het: drie blogposts per week. Maar nu aan het einde van het jaar ben ik stiekem een dagje te laat. Dus dan maar een soort van overzicht van het afgelopen jaar. Over tv series, films en andere zaken.

2023: weer begonnen met bloggen op Daenelia.com

Ik ben pas weer in juli dit jaar begonnen met regelmatig bloggen. De hele site heb ik overhoop gehaald, de oude posts ge-archiveerd (of verwijderd). Daenelia.com bestaat wel al veel langer en heeft verschillende functies gehad. Eerst ondersteunde het mijn stapjes als web developer en web designer. Nu wijd ik het aan één van mijn grootste hobbies: tv en film.

Als ik nog regelmatig boeken had gelezen, had ik die er ook zeker aan toegevoegd. Maar waar ik vroeger altijd met een boek op stap was, neem ik nu eigenlijk mijn telefoon mee. Daar hou ik wel mee op in het nieuwe jaar. Dus als ik weer boeken meeneem als ik een kopje koffie ga drinken, dan wordt mijn gelezen lijst ook langer. Wie weet … of 2024 dus boeken worden toegevoegd.

Meest gelezen posts

Ik heb 116 blogposts geschreven. In het begin nog tweetalig, maar omdat mijn werk steeds meer tijd opslokte ben ik toch maar overgestapt naar alleen in het Nederlands publiceren. Ook omdat ik merkte dat mijn Nederlands gewoon … slechter werd. Ik praat thuis bijna alleen maar Engels. Ik lees alleen maar Engelse boeken. Ik kijk tv en films in het Engels (vaak) en dan ook nog met Engelse ondertitels (!). Dit is dus mijn enige (bijna) dagelijkse commnunicatie in het Nederlands.

Blijkbaar is zondag de dag dat de meeste van jullie, de lezers, even langskomen. Leuk. Dankjewel 🙂

Op het nippertje blijkt dat Voltron de meestgelezen blogpost is, gevolgd door Only Murders in the Building. Als derde is Star Trek: Strange New Worlds het meestgelezen, en dat is leuk. De top drie geeft ook wel aan waar mijn voorkeur ligt. Tekenfilms, humor en mysterie en Star Trek of sciene fiction.

Waar heb ik van genoten

De grootste verrassing was voor mij wel dat Only Murders in the Building een tweede, derde en vierde seizoen kreeg. En dat mijn gozer het ook leuk vond, nadat ik het eerste en het tweede seizoen al gezien had.

Verder was Fargo een verrassing: ten eerste dat we de serie zo ontzettend leuk vonden. En daarna dat de serie plots van Prime Video verdween. Nu is het weer beschikbaar, achter het extra-kosten-kanaal van MGM op Prime Video. Maar … misschien toch maar doen.

Wat ook fijn was, was dat we weer redelijk vaak naar de bioscoop zijn geweest. We hebben zelfs de D&D film in de bios gezien, terwijl we eigenlijk hele lage verwachtingen hadden. En het viel enorm mee! Maar ook Napoleon en Maestro hebben we in de bioscoop gezien en we kijken uit naar het tweede deel van Dune.

Wat kun je verwachten in 2024?

Geen idee, ik ben geen toekomstvoorspeller! 🙂

Maar ik probeer gewoon de drie blogposts per week, plus de ene zaterdagochtendpost per maand, aan te houden. En wie weet, komt er wel een categorie ‘boeken’ bij. Maar dan moet ik wel die telefoon thuislaten en een boek meenemen.

En misschien, misschien, een keertje wat meer persoonlijke posts. Hoewel, als je mijn berichten leest, dan pik je vast tussen de regels wel het een en ander op over ons leventje 😉

Voor nu een fijne jaarwisseling en wie weet dat ik volgend jaar wel weer een verse van een jaaroverzicht schrijf. Tot volgend jaar!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *