Oh, wat vind ik het toch weer gezellig om ’s avonds met de lampjes aan onder een dekentje TV te kijken! Hond of kat op schoot, thee of koffie en lekker op de bank hangen. In november hebben we weer een paar ‘nieuwe’ series toegevoegd aan ons kijkschema. Inspiratie nodig? Kijk maar van welke series we nu even genieten.

TV Schema November

Bingen doen we niet echt. We kijken dus één aflevering per dag van de volgende series. Het geeft echt veel rust om op elke dag iets anders te kijken. Vooral de maandag is een van onze favoriete avonden. Ik kan iedereen Fargo aanraden, als je die serie nog niet gezien hebt.

Maandag: Fargo – Prime Video

Dinsdag: Only Murders in the BuildingDisney+

Woensdag: The Blacklist – Netflix

Donderdag: Welcome to WrexhamDisney+

Vrijdag: Daredevil – Disney+

Zaterdag: Black MirrorNetflix

Zondag: Perception – Disney+

Welcome to Wrexham – herhaling

De documentaires die we donderdag kijken zijn afwisselend ‘moord en doodslag’ en ‘lekker feel good’. Omdat we nu klaar zijn met The Staircase is het tijd voor iets gezelligs. Welcome to Wrexham heb ik al gezien, maar mijn gozer nog niet. En ik heb er geen probleem mee om het nog eens te bekijken. Heerlijk om te zien hoe een klein stadje in Wales in het middelpunt wordt gezet. Wist je dat ze nu ook officieel de mooiste oude boom hebben? En een degelijke voetbalclub?

En verder op TV

We zijn door Always Sunny in Philadelphia heen en dus is het tijd voor een ‘nieuwe’ serie. Home Improvement is nu op Disney+ te zien en eh … ja, zo leuk als Malcolm in the Middle is het zeker niet. Maar er zit wel een stukje nostalgie in, natuurlijk. Nu nog wachten op de revival serie van Frasier. Home Improvement gaat in ieder geval over een familie met drie jonge zoontjes, een verstandige moeder en een ‘handige’ vader. Het is een beetje ouderwets (zeker nu), maar ach. Leuk om tussendoor af en toe te zien.

Sitcoms:

  • Cheersde boxset (en Frasier ook)
  • Perfect Strangersop disc seizoen 3
  • The Golden GirlsDisney+
  • Home ImprovementDisney+

Detective: Murder, She WroteSkyShowtime

Cartoon: CastlevaniaNetflix en Bob’s BurgersDisney+

Ben je een jaren 80 baby/kind, dan kan ik je vertellen dat op SkyShowtime de series The A-Team, Knightrider en Magnum P.I. (die met Tom Selleck) te zien zijn. Over nostalgie gesproken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *