Ah! Intro tekst vergeten! Deze weken in de afgelopen maand hebben we wel een nieuwe serie aan ons programma toegevoegd. Deze fantasy-serie is op een reeks boeken gebaseerd die ik gelezen heb, maar mijn gozer niet. Heel leuk om dat samen te kijken. En we zijn allebei ook blij met onze nieuwe maandagavondserie. Benieuwd?

TV Schema Oktober

Maandag: Fargo – Prime Video

Dinsdag: Only Murders in the BuildingDisney+

Woensdag: The Blacklist – Netflix

Donderdag: The Staircase – Netflix

Vrijdag: Daredevil – Disney+

Zaterdag: The Wheel of Time – Prime Video

Zondag: Perception – Disney+

Fargo: wéér Bob Odenkirk

Op maandagavond keken we de afgelopen tijd eerst Breaking Bad en daarna de prequel Better Call Saul. In beide series speelde Bob Odenkirk. En we lieten ons een beetje verrassen, want in Fargo speelt Bob Odenkirk óók een rol. Fijn! Fargo pas wel mooi in het rijtje van maandagavondseries. Het begint met een mysterieuze ontvoering, moord en een ongelukkige samenloop van omstandigheden voor een nogal timide verzekeringsverkoper. Maar het loopt nooit zoals je verwacht. Aan de ene kant is het lekker kneuterig in een klein dorpje, aan de andere kant is er de georganiseerde misdaad die dat dorpje binnendringt. Echt een fijne maandagavondserie.

En verder op TV

Na nostalgische tv zoals Cheers, Golden Girls en Perfect Strangers hebben we nu plaats gemaakt op zondagochtend voor Murder, She Wrote (Jessica Fletcher). Waarom is dat toch zo aantrekkelijk om naar te kijken? In de jaren 80 keek ik er voornamelijk naar omdat er niks anders leuks op tv was! Maar nu is het gewoon ontspannen op de bank zitten met m’n ontbijtje en lekker bijkomen voor de week begint met deze rustige, ontspannen tv serie. Heerlijk. (Ja, destijds was het ook een serie die volgens mij op de oudere kijker was gericht … en ik denk dat ik daar dus in gegroeid ben.)

Sitcoms:

  • Cheersde boxset
  • Perfect Strangersop disc seizoen 3
  • The Golden GirlsDisney+
  • Always Sunny in PhilidelphiaDisney+

Detective: Murder, She WroteSkyShowtime

Cartoon: FuturamaDisney+ en Bob’s BurgersDisney+

De tv series die we nog op onze lijst hebben staan voor als er een plekje vrij is zijn Schitts’ Creek (ik heb al een paar afleveringen gezien) Castlevania en Monk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *