Deze week niet heel veel nieuwe series. Op zondag kijken we nu eindelijk het derde seizoen van een oude tv serie op disc. En zaterdag blijft Star Trek avond. Onze nieuwe serie op zondag blijkt een schot in de roos en ik heb toch een plekje in ons tv rooster gemaakt voor … een hele oude tv sitcom. En we blijven Bob Odenkirk kijken op maandagavond.

TV Series op onze lijst

Maandagavond

Fargo

Netflix

Dinsdagavond

Disney+

Woensdagavond

The Blacklist

Netflix

Donderdagavond

The Staircase

Netflix

Vrijdagavond

Daredevil

Disney+

Zaterdagavond

Star Trek: The Next Generation

SkyShowtime

Zondagdagavond

Perception

Disney+

Perception

Perception is de serie die we nu in plaats van House kijken. Dit keer gaat het over een professor neuro-psychiatrie die de FBI helpt bij het oplossen van misdaden. Zelf heeft hij ook een aandoening waardoor hij vaak waanbeelden heeft. Ergens dus wel in het verlengde van House, maar dan spannender. Of zo. Anders, in ieder geval. Er zijn maar drie seizoenen, dus we zullen er wel sneller doorheen zijn. En dan staan er nog genoeg leuke series op onze nog-te-kijken-lijst.

Sitcoms tussendoor

Eindelijk heb ik Cheers er bij getrokken! Cheers is nog steeds een leuke sitcom die zich afspeelt in een bar. Zo beginnen we de ochtend vaak in Paddy’s (Always Sunny) en eindigen we dus bij Sam in Cheers. Hele andere humor, maar nog steeds erg leuk. Ook een mooi tijdsbeeld, waarbij ik toch vaak constateer dat er in de bijna 40 jaar weinig is veranderd. Maar goed.

Ontbijt

Always sunny in Philadelphia

Disney+

Ontbijt zondag

Perfect Strangers

Op Disc

Lunch

Bob’s Burgers

Disney+

Voor het slapen gaan

Cheers

Op Disc

Voor het slapen gaan zondag

Frasier

SkyShowtime

En op zondagochtend gaan we langzaam door Perfect Strangers heen. Zo’n lekkere simpele, positieve serie, die toch knap in elkaar zit en goed geschreven is. Larry woont lekker op zichzelf als zijn neef uit Mypos bij hem komt inwonen. Neef Balki is voor het eerst in de VS en moet een beetje wennen aan hoe het leven daar is. En Larry moet een beetje wennen aan hoe Balki zijn leven leidt. Veel verwarring natuurlijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *