Er komen weer leuke nieuwe tv series aan en ik heb er een paar geselecteerd. Toevallig allemaal een beetje in de lijn van fantasy!

Castlevania: Nocturne

De vier seizoenen van de serie Castlevania leken een duidelijk eind te hebben. En toen zagen we ineens de trailer voor Castlevania: Nocturne. Er is een nieuwe Belmont opgestaan en die gaat het weer opnemen tegen bovennatuurlijke krachten.

Wheel of time 2

Het eerste seizoen van Wheel of Time was een beetje wisselend, maar in mijn ogen (als fan van de boeken) een hele goede poging om een eerste blik te werpen op de wereld waarin het speelt. We volgen nu de verdere verwikkelingen waar Rand en zijn vrienden zich op voorbereiden. En Nyneave en Egwene komen eindelijk bij de White Tower aan, met natuurlijk een prinses die ze ergens tegenkomen (hint, hint).

Lower decks 4

Na een geslaagde cross-over met Star Trek: Strange New Worlds, komt er weer een seizoen van Lower Decks, met alle easter eggs die Trekkies zich maar wensen. Fijne afleveringen die ook voor niet-trekkies erg leuk zijn.

One piece

Veel over gehoord, geen idee of het echt zo leuk gaat worden als de trailer eruit ziet. Maar ik ben altijd blij met over de top piraten series. Ik ga kijken.

Nog eentje dan: Murder ..3.

Ahhhh. Het derde seizoen van Only Murders in the Building komt er echt aan. En Martin Short en Steve Martin komen nu echt, echt goed uit de verf. Het maakt me niet eens uit wie het dit keer gedaan heeft: geef me gewoon leuke scenes met goeie humor!

En Loki 2!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *