We hebben wel weer wat nieuwe series toegevoegd aan ons schema. Hoewel, het blijft toch moeilijk om op schema te kijken als je zoveel leuke series hebt om te zien. Het schema is dus nog wel hetzelfde, maar er sluipt af en toe iets tussendoor! Op maandag en zondag hebben we nu twee nieuwe series.

TV Series op onze lijst

Maandagavond

Fargo

Netflix

Dinsdagavond

Disney+

Woensdagavond

The Blacklist

Netflix

Donderdagavond

The Staircase

Netflix

Vrijdagavond

Daredevil

Disney+

Zaterdagavond

SkyShowtime

Zondagdagavond

Perception

Disney+

The Staircase

Dit is een nogal lange true crime serie over de dood of moord van een vrouw. Is ze van de trap gevallen of is ze vermoord? We hebben nog maar het begin gezien, dus geen idee. Wat me wel opviel was dat er nogal grafische beelden wordne gebruikt. Zo zie je wat foto’s van het slachtoffer (van een val of moord) en wordt er gespeculeerd of het bloedspetterpatroon wel klopt met wat er gebeurt is. Maar wat me ook opviel was een soort van amateurisme in de vragen en ideeën van zowel de politie als de verdedigers van de mogelijke dader. Heel raar. Geen idee waar dit naartoe gaat. Ik denk dat ik liever kijk naar fictie, zoals Only Murders in the Building.

Sitcoms tussendoor

Wist je dat Always Sunny nog steeds doorloopt? De serie startte in 2005 en nu loopt het 16de seizoen. De seizoenen zijn ook maar kort, maar met 172 aflevering kom je een heel eind! We zijn wel bijna aan het einde van Vox Machina op zaterdag. Deze tekenfilmserie is gebaseerd op een webserie (Critical Role) van Dungeons&Dragons games. Tekenfilms op zaterdagochtend horen gewoon bij mijn weekend.

Ontbijt

Always sunny in Philadelphia

Disney+

Ontbijt zaterdag

The Legend of Vox Machina

Prime Video

Lunch

Bob’s Burgers

Disney+

Voor het slapen gaan

The Golden Girls

Disney+

Voor het slapen gaan zondag

Frasier

SkyShowtime

Al heel lang wil ik de sitcom Cheers weer eens zien. Juist omdat we Frasier weer kijken. Nu kijken we af en toe een aflevering van de boxset die we besteld hebben en het is – vind ik – nog steeds leuk. Daarnaast kijken we vaak op zondagochtend Perfect Strangers, het derde seizoen. Dat is er ook tussengeslopen. Ik wachtte al heel lang op de discs met de andere seizoenen, nadat we 1&2 gezien hadden. Het is simpele humor, slapstick elementen en vooral … nostalgisch. Hoe vinden we nu nog tijd voor ook Kim’s Convenience en Twin Peaks?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *