Sinds vorig jaar heb ik helemaal niets aan content toegevoegd aan Daenelia.com! Onze TV week is dan ook aardig aangepast. Er zijn zelfs series die we al gezien hebben en die al vervangen zijn door nieuwe series. Een enkele keer willen we nog wel eens een extra aflevering van iets kijken, maar het principe van elke dag een andere serie kijken bevalt nog steeds prima. Wat zijn de tv series die we nu kijken?

TV Series op onze lijst

Maandagavond

Netflix

Dinsdagavond

Disney+

Woensdagavond

The Blacklist

Netflix

Donderdagavond

The Staircase

Netflix

Vrijdagavond

Daredevil

Disney+

Zaterdagavond

SkyShowtime

Zondagdagavond

Prime Video

Daredevil

Vrijdagavond is een moeilijke avond voor mij. Op vrijdagochtend sta ik namelijk al om 5 uur in de ochtend op voor een netwerkbijeenkomst. Dat is leuk en nuttig, maar ik ben dan rond vier uur in de middag echt wel op. Dus de kans dat ik op vrijdagavond in slaap val voor de tv is heel erg groot. Tenzij de tv serie de we kijken enorm interessant en leuk is. En Daredevil is dat niet, voor mij. Ik vind het een saaie serie waar ik gerust mijn oogjes bij sluit, zeker als er alweer een saaie vecht sequence gestard wordt. Schijnbaar vinden heel veel kijkers die juist interessant of mooi, maar ik heb zelf echt wel betere choreografie gezien. Het staat op onze week-lijst, maar ik sla het net zo lief over.

Sitcoms tussendoor

We zijn door Malcolm in the Middle heen, en Superstore, en ook Star Trek: Prodigy is gezien (en er komg helaas geen tweede seizoen!). En we zijn ook bijna door de Golden Girls heen. Dan hebben we eindelijk tijd voor Cheers, die we net op dvd hebben aangeschaft, omdat die tv serie ook nergens streamt.

Ontbijt

Always sunny in Philadelphia

Disney+

Ontbijt zaterdag

Vox Machina

Prime Video

Lunch

Bob’s Burgers

Disney+

Voor het slapen gaan

The Golden Girls

Disney+

Voor het slapen gaan zondag

Frasier

SkyShowtime

Wat we verder nog op onze kijk-lijst hebben staan is Kim’s Convenience (Netflix), en eindelijk Twin Peaks (SkyShowtime) eens zien. Kim’s Convenience heb ik zelf al gezien, maar wil ik graag nog een tweede keer kijken met mijn gozer. Gewoon, omdat het zo’n lekkere feel-good serie is.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *