De afgelopen maand hebben we een kleine aanpassing in onze tv kijklijst gemaakt. En er staan weer wat nieuwe series op ons te wachten. Zolang we blijven vasthouden aan één aflevering per dag, komen we voorlopig nog niet toe aan nieuwe series kijken. Weet je, ik zou een dagje helemaal geen tv niet zo erg vinden. Het hoeft natuurlijk ook niet. Maar goed, dit is wat we de volgende weken gaan zien. Misschien dat je merkt dat er veel Star Trek is ingeslopen.

TV Series op onze lijst

Maandagavond

Netflix

Dinsdagavond

Dynasty

Netflix

Woensdagavond

Outlander

Netflix

Donderdagavond

The World According to Jeff Goldblum

Disney+

Vrijdagavond

Legion

Disney+

Zaterdagavond

SkyShowtime

Zondagdagavond

House MD

Prime Video

The World According to Jeff Goldblum

Donderdag kijken we documentaires. Gelukkig zijn we nu klaar met de documentaire serie over seriemoordenaats en ik wilde wel even iets vrolijkers kijken. Zo kwamen we uit op The World according to Jeff Goldbum. Elke aflevering gaat over iets anders. We begonnen met een aflevering over koffie, om te kijken of we het wel leuk vonden. Dat was zo, dus keken we meteen de aflevering 1 over sneakers. Nu weten we dus dat koffiedrinken niet zomaar een drank is, maar een sociaal momentje (thee ook, hoor) en dat sneakers een achterlijk hoog bedrag kunnen opleveren als je de juiste persoon weet te vinden. Het zijn toch echt ‘maar’ schoenen. Het is een leuke serie met afleveringen van net onder de 30 minuten.

Sitcoms tussendoor

Er zijn zoveel 30 minuten series, dat we aan onze tussendoor-series wat hebben toegevoegd. Zaterdag bij het ontbijt kijken we nu Star Trek Prodigy, technisch gezien een kindertekenfilm. Het is een leuke inroductie voor Star Trek, ook al is het soms net iets anders dan we verwachten. Natuurlijk helpt het dat Janeway er in zit, met Kate Mulgrew haar stem. Op zondag wisselen we Golden Girls uit voor Frasier, omdat we daarmee een meer komische boost hebben voor het begin van de week.

Ontbijt

Malcolm in the Middle

Disney+

Ontbijt zaterdag

Star Trek: Prodigy

SkyShowtime

Lunch

Superstore

Netflix

Voor het slapen gaan

The Golden Girls

Disney+

Voor het slapen gaan zondag

Frasier

SkyShowtime

The series we still have on our To Watch lists are Cabinet of Curiousities (Netflix), The Future of (Netflix), Hawkeye (Disney+) and we are hoping for Star Trek Discovery, (SkyShowtime) soon.

Wat we nog op onze toekomst-lijst hebben staan is Cabinet of Curiousities (Netflix), The Future of (Netflix), Hawkeye (Disney+) and we hopen snel Star Trek Discovery (SkyShowtime) te zien.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *