Soms word ik heel erg blij van trailers voor een nieuw seizoen van een Tv serie. Meestal is dat een Star Trek serie, zoals nu. Maar ik kan ook wel wat andere tv series erbij halen, toch? Wat zullen we gaan kijken de komende tijd?

Wednesday

Netflix keek naar The Addams Family en haalde het personage eruit wat het beste in deze tijd past. Wednesday is in deze serie een studente aan de Nevermore Academy. Ze loopt natuurlijk tegen bovennatuurlijk mysteries aan. Dat zou wel eens mijn ding kunnen zijn.

https://youtu.be/Q73UhUTs6y0

De trailer doet me een beetje denken aan Sabrina the Teenage Witch. Dat speelt ook in een school en gaat ook over griezelige bovennatuurlijke zaken. Maar ik denk dat Wednesday meer luchtige momenten heeft.

Marvel Studios Secret Invasion

En in Marvel’s universum, wie is nou een personage waar we een lange tijd niets van gehoord hebben? Nick Fury. En hij is terug in deze serie op Disney+. We zijn best benieuwd. Nick Fury is een ontzettend leuk personage, waar we niet al te veel van weten.

We hebben best veel Marvel series gekeken. Het begon met Agents of S.H.I.E.L.D., waar Nick Fury al vaker voorbij kwam. Hij was tenslotte de baas bij S.H.I.E.L.D..En we hebben ook genoten van Loki en WandaVision. Nu kijken we Legion, dat niet officieel in de huidige verhaallijn van Marvel thuishoort.

Star Trek: Picard

En de derde trailer: daar gaat het mij om. Ik zat letterlijk te gillen (zachtjes) en sprong op en neer op de bankt (en ik ben echt te oud voor dat soort gedrag, echt.). We wisten al dat de oude crew van The Next Generation weer samen zou komen in dit laatste seizoen van Picard. Maar wisten wij veel! Ze brengen een van onze favoriete baddies terug! Als de trailer ons niet voorliegt, dan wordt dit een fantastisch laatste seizoen en een mooi afscheid. Kan niet wachten tot het volgend jaar uitkomt. Hopelijk op SkyShowtime (de Europese versie van Paramount+).

Ik geef toe dat voor mij de nostalgie een groot deel van mijn enthousiasme voedt. Dit lijkt de eerste keer te zijn dat een oude Star Trek crew het afscheid krijgt dat zij verdienen. Er worden wat fouten rechtgezet van de serie, zoals dat de twee vrouwelijke personages soms aan de kant werden geschoven als het de schrijvers uitkwam. Maar bovenal, om de cast samen te zien en weer die wisselwerking te hebben, dat is als een warm bad voor mijn ziel.

En dat is het. Een mager lijstje, maar wel dingen waar ik naar vooruit kijk. Yay voor Picard! Yay! Yay! Yay!!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *