Er zijn heel veel streaming opties in Nederland en er komen er steeds meer bij. Na Netflix namen wij Disney+ en Prime Video erbij en nu houden we SkyShowtime in de gaten, want: Star Trek. Duh. Oh, en Frasier.

Het was zo fijn toen we net Netflix hadden. En ik geef toe: we begonnen pas heel laat met streamen. Wij keken gewoon veel series en films op disk – dvd of blu-ray. Daarvoor had ik zelfs een uitgebreide collectie van VHS videobanden. We keken namelijk niet vaak series die erg populair waren. Pas toen Netflix Star Trek: Discovery toevoegde werd het voor ons tijd om in te loggen. En streamen werd een leuke aanvulling, want we hebben nog steeds veel boxsets van series die Netflix niet heeft.

En ja, we volgen eigenlijk gewoon waar Star Trek te vinden is. Star Trek: Picard was op Prime Video, en Star Trek: Lower Decks. En hoewel Disney+ geen Star Trek heeft, namen we het er niet bij voor Star Wars (maar we hebben we de Kenobi show gekeken, want: Ewan). En toen hoorden we geruchten. Paramount+, en een nieuwe animatie met Janeway (Voyager). En toen verloren we ook nog eens ST:DISCO van Netflix. We dachten dat Paramount nooit naar Nederland zou komen. Maar toen kwam de streamingservice SkyShowtime naar Europe, waarbij Paramount en Comcast hun aanbod combineerde. Dat is denk ik wel fijn voor ons. Zo hoeven we geen 3 verschillende aanbieders te hebben.

Hopelijk zijn series als Frasier, Battlestar Galactica, Cheers en Star Trek: Strange New Worlds beschikbaar voor ons. En misschien nog wel meer series die we leuk vinden. Maar dat betekent wel dat e een of twee andere services moeten gaan loslaten. Dat zal geen moeilijke keuze zijn.

Edit:

Waar is Star Trek Discovery??

Bedankt voor Frasier, Battlestar Galactica en Strange New Worlds. Maar waar de fuck is Discovery???


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *