Vind je ook niet? Ik vind het best lastig om de pareltjes van tv series of films te vinden op alle platforms. Zeker omdat ik niet veel heb met wat men over het algemeen leuk vindt. Ik val in slaap bij Bridgerton, zware verhalen uit de Nordics vervelen me en ik word niet blij van romcoms. Mijn voorkeur gaat uit naar vreemde dingen, iets wat me verrast en produkties die ik qualitatief goed vind (wat best subjectief is). Ik verspil liever geen tijd aan rotzooi.

Daarom besloot ik mijn website te gebruiken om bij te houden wat ik gezien heb en wat ik nog wil zien. Gewoon voor mijzelf. Zo hou ik bij wat ik graag kijk. Ik wil geen tijd verspillen aan schrijven over dingen die ik niet leuk vind. Liever vertel ik waar ik echt van genoten heb. Misschien heeft iemand anders daar wat aan die in een algoritme gevangen zit waar geen leuke suggesties meer uitkomen. Hopelijk hoef je nooit de ‘laat me maar iets willekeurigs zien’-knop te gebruiken – want dat is de lelijkste uitvinding ooit.

Dus kom verder, blader door de site, lees wat en kijk welke series, films en zo ik erg leuk vind. Ik hou het leuk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *